SuomiEnglanti
topbar

Kirjat

Rakkaudesta kieliin - osa II

Kirja on helppokäyttöinen. Siinä on mukana sadut "Tuija-keiju tuittuilee" ja "Helmeri, jänis joka voitti pelkonsa". Satujen lopussa on harjoituksia ja tehtäviä. Lisäksi Tuija Rantalaisen säveltämät uudet laulut, Tuijan ja Tellun ystävyyden laulu, sekä Helmeri-Rokki ovat ladattavissa QR-koodilla kirjasta. Laulujen mukana on myös nuotit ja sanat. Kirjan loppuun on lisätty Milja Myyrän laulu ja Vanhan Pöllövaarin laulu aikaisemmista saduistani.

Ilmestyy Syyskuussa 2022

Lisätietoja »

Persian Ruusu + äänitiedosto

Koe lumoava tarina Persiasta, jonka kauneuden ja tuoksujen äärelle, sinut johdattelee Eeva Kouvalaisen tunnelmantäyteinen kuvitus sekä
Carl-Kristian Rundman lukijaääni äänikirjassa, joka on ladattavissa QR-koodilla kirjasta.

Tunnelmallista lukumatkaa sadunhohteiseen Persiaan!

Lisätietoja »

Iloinen pihavaris Aaro + äänitiedosto

Iloinen pihavaris Aaro on löytänyt asuinsijoikseen kolme upeaa talojen pihapiiriä Puistokadulta. Keltaisen talon rouva Huhtasuolta hän saa syödäkseen monenlaisia herkkupaloja. Vastapäisen Valkoisen talon asukkaat Elli ja Mikko kahden lapsensa kanssa elävät vilkasta elämää.

Lisätietoja »

Taikametsän Joulu + äänitiedosto


Taikametsässä on jouluinen tunnelma. Eläimet ovat kokoontuneet jokavuotiseen joulujuhlaansa. Petteri on isänsä kanssa samaan aikaan hakemassa kotiin joulukuusta. Isän etsiessä sopivaa Petteri pääsee kuin vaivihkaa seuraamaan metsänväen upeaa juhlaa.

Lisätietoja »

Puutarhan varjossa -novellikokoelma

Puutarhan Varjossa, kolme tarinaa Puutarhan varjossa johdattelevat Ranskan Provenceen, Espanjan Oliivilehtoihin ja lopuksi Salzburgin kautta Wieniin. Jokainen tarina on yksilöllinen kertomus päähenkilöidensä koskettavasta elämästä iloineen ja suruineen. Taistelusta oman vahvan tien seuraamisesta ja intohimosta itselle oikeiden asioiden puolesta. Lähde matkalle kanssamme.

Tarinat: Muistoja Provencestä, Oliivilehtojen Varjossa, Juutalaisorkesteri.

Lisätietoja »

Annaliisa ja Tulitonttu + äänitiedosto

Oppimisen ilo ja elämyksellisyys on tärkeää, mitä pienimmistä oppijoista on kyse. Olen käyttänyt satuja rinnakkaiskielisinä opetuksessani kauan.

Lisätietoja »

Prinssi Arakin ja matonkutojatyttö Nooni + äänitiedosto

Tämä tarina tapahtui 1200-luvulla Persiassa, Ararat-vuoren syleilyssä. Kauniina kesäisenä päivänä, jolloin taivas oli sinistäkin sinisempi ja usko elämään ja sen rakkauden runsauteen oli tosi.

Lisätietoja »

Kielileikki Omena - Language-game The Apple + äänitiedosto

Language-game, THE APPLE

Opetusmateriaali soveltuu alkeisenglannin opetukseen, parhaiten 5-8 vuotiaiden ensimmäiseksi englanninkielen oppikirjaksi.

Lisätietoja »

Rakkaudesta kieliin- Osa I

Varhennetun vieraan kielen opettamisen lähtökohtana on muistettava aina lasten erilaisuus. Jokainen lapsi oppii omaa tahtiaan, omista lähtökohdistaan käsin. Liiallinen vaatiminen oppiaineksen suhteen ei ole hyväksi.

Lisätietoja »

Perhonen joka kadotti siipensä + äänitiedosto

Tarina Onni perhosesta ja viisaasta Pöllovaarista johdattaa Mesimetsään. Yötaivasta valaisee täysikuu. Metsästä kantautuu Onnin korviin kutsuva laulu. Pöllövaari opastaa Onnia löytämään itselle tärkeät asiat. Juuri ne, jotka tekevät Onnin iloiseksi ja hänen elämänsä oman näköiseksi.

Lisätietoja »

George the butterfly who lost his wings + sound file

The story of George the butterfly and the wise Grandpa Owl leads the reader to the Honey Woods. Full moon lights up the night sky. George hears an inviting song from the forest. The Grandpa Owl guides George to find those things in life that matter the most to him.

Exactly those that make George happy and his life to look like his own.

Lisätietoja »

Fjärilen som tappade Vingarna + ljudfil

Berättelsen om fjärilen Oscar och den kloke ugglefarfar för oss till Nektarskogen.

Fullmånen lyser upp natthimlen. Från skogen hörs en sång som lockar Oscar. Farfar Uggla hjälper Oscar att hitta det som är viktigt för honom. Just det som gör Oscar glad och gör livet till hans eget.

Lisätietoja »

Sadunhohtoiset Keijut + äänitiedosto

Keijutekstit johdattavat luonnonkauneuden äärelle. Muistuttavat hyvyydestä, sydämellisyydestä ja suojelemisesta. Jaana Aallon kauniin ja puhuttelevan kuvituksen myötä Keijut muuttuvat näkyviksi. Sinikka Sokan heleä-ääninen tulkinta herättää keijut eloon. Hetkeksi arki muuttuu Sadunhohtoiseksi taiaksi.

Keijut lähtivät lentoon Kesän 2018 aikana. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia heidän tarinoistaan. Tartu tilaisuuteen ja lähde Sadunmaailmaan.

Lisätietoja »

Jänis Veli Vikkelän Villasukkasinfonia + äänitiedosto

Jänis Veli Vikkelän Villasukkasinfonia on lumoava tarina käsityötaitoihin ja musiikkiin ihastuneesta Velistä. Veli-jänis aloittaa päättäväisesti kutomisen ja kutoo monenkirjavan villasukkakokoelman kokonaiselle sinfoniaorkesterille kiitokseksi musiikista, joka kerta toisensa jälkeen lumoaa hänet täysin. Taitava ja arvostettu Milja-Myyrä on opettanut Velille sukankutomisen taidon. Värikkäistä villalangoista kudottu Villasukkasinfonia saa kaikkia osapuolia ilahduttavan lopun.

Lisätietoja »

Fuji-vuorelta Lummelammelle

Keisarin hovikirjurin tyttäret Hikori ja Wu-Tang-Si, Mimi ja Maong - Keisarin suuret maalarit, sekä Lumpeenkukka ja Liu - Tarina Kuunhengettärestä, johdattavat muinaiseen Japaniin ja Kiinaan. 

Lisätietoja »

Pilvi, tyttö joka uskoi Hyvyyteen + äänitiedosto

Tarina kertoo 11-vuotiaasta Pilvi-tytöstä, joka uskoo hyvyyteen. Isoisä johdatteli hänet meren äärelle nauttimaan luonnonkauneudesta. Syyspäivät isoäiti Linnean luona, hänen parhaimman ystävänsä Marjan kanssa, ovat värikkäitä leivonta- ja kudontahetkineen. Pilvin vilpitön usko hyvyyden olemassaoloon kantaa hänet kaikkien vaikeuksien yli. Suloinen Pomeraniakoira Pörri täyttää hänen isoisänsä poisnukkumisen jälkeen sydämeen syntyneen tyhjiön ja elämä hymyilee jälleen.

Lisätietoja »